Har du en nyckelharpa som du vill sälja?

Du som vill sälja ett instrument kan lämna in detta under lördagen mellan kl.10.00-12.00 i Herrgården. Då kommer instrumentet med i utställningen. Rådgör med ansvariga personer som kommer att sätta upp en skylt som tydligt visar att instrumentet är till salu och vad du vill att det ska kosta.

Men, vi tar endast emot instrument som ägs och säljs av privatpersoner, i första hand personer som byggt sina egna instrument. Säljaren måste befinna sig på stämman under hela utställningen för att direkt kunna kontaktas och träffa hugade spekulanter.

Bedriver man instrumentförsäljning i affärsmässigt syfte kan man få sätta upp en anvisning om detta i form av en A4-sida som stämman placerar på lämplig plats i anslutning till utställningen, dock inte ställa ut något instrument.

Vill du köpa en nyckelharpa?

Du som vill köpa ett instrument kan besöka utställningen under söndagen kl. 12.00-16.00 och fråga ansvariga personer för att få reda på vilka instrument som är till salu. Du kommer sedan att kunna göra upp en eventuell affär direkt med säljaren/tillverkaren. Stämman tar inte ut någon provision.